دفتر ارتباط با صنعت و جامعه
در سالهای اخیر ارتباط دانشگاه و صنعت بعنوان موضوعی که میتواند منجر به افزایش درآمد، بهبود ارتباط با جامعه، ارتقا دانشگاه و در نهایت توسعه کشور گردد مطرح گردیده است. ارتباط دانشگاه و صنعت بعنوان شاخصی جهت تعیین توسعه یافتگی محسوب می شود، به گونه ای که دستیابی به توسعه ملیملزم به ارتباط دانشگاه و صنعت است. ارتباط دانشگاه و صنعت در مسیری صحیح، کارا و موثر می تواند منتهی به ارتقا فناوری و انتقال دانش گردد. در این راستا و جهت حصول ارتباطی پایدار می بایست آموزش و تحقیقات در دانشگاهها با توجه به نیازهای جامعه و صنعت برنامه ریزی شود. در ضمن، صنایع لاجرم جهت تداوم فعالیت و ارتقایشان بایستی همگام با پیشرفتهای علم و فناورانی باشند.
دفتر "ارتباط با صنعت و جامعه" با هدف ایجاد ارتباط بین دانشگاه، صنعت و جامعه به عنوان کانونی جهت پذیرش نیازهای مراکز صنعتی-خدماتی، تخصصی، فنی و مهندسی و پژوهشی در قالب پروژههای تحقیقاتی، مطالعاتی، مشاوره ای، نظارتی و اجرایی در سطح کشور و بین المللی، انعکاس این نیازها به اساتید و محققین دانشگاه راه اندازی شده است. برنامه ریزی و هماهنگی پروژه های تحقیقاتی و انجام فعالیتهای مطالعاتی، مشاوره ای، نظارتی و اجرایی مربوط به نیازهای تخصصی مراکز و سازمانهای دولتی و خصوصی با استفاده هر چه بیشتر از امکانات و پتانسیلهای تخصصی موجود در دانشگاه و خارج از دانشگاه از جمله فعالیتهای این دفتر می باشد.
راهبردهای دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه
شامل راهبردهای اساسی دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه و به شرح ذیل است:
- توجه و پیگیری رهنمودهای مقام معظم رهبری در توسعه فناوری و کارآفرینی بواسطه تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت
- دانشگاه فعالیتهای تحقیقاتی-مطالعاتی، آموزشی و خدماتی مشترک با صنعت را یک ارزش دانسته و در کلیه بخشها و فرایندهای دانشگاه و بین تمامی اعضا آن را تشویق و تقویت نموده و ارج مینهد.
- حمایت از مالکیت معنوی اختراعات، ابداعات، ابتکارات و تولیدات علمی تمامی اعضا دانشگاه در ارتباط با بخشهای خارج دانشگاه
- حمایت از حضور بخشهای خارج دانشگاه از جمله بخش خصوصی ارائه دهنده خدمات کسب و کار جهت تسهیل فعالیت های فناورانه، تبادل فناوری و توسعه تجارت
تدوین دستوالعمل اجرایی طرح های ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه
دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه به منظور ارتقای جایگاه علمی و تحقیقاتی خود در پی فراهم ساختن شرایط و تسهیلات و سازوکارهای قانونمند ارتباط دانشگاه با سازمانها و نهادهای مختلف از جمله بخشهای صنعتی و جامعه محور در سطوح گوناگون است. از اینرو، دستورالعمل اجرایی طرحهای ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه جهت یکسانسازی روند اجرای این فعالیتها تدوین گردید. رویکرد اصلی این دفتر ارزش گذاشتن به ارتباط با صنعت اعضاء دانشگاه بوده و آن را یک ارزش علمی تلقی می نماید و تلاشها در این جهت است که این ارتباط با اعمال امتیازات مناسب تشویق گردد.
انواع خدمات و قراردادهای ارتباط با صنعت
انواع خدمات ارتباط با صنعت، که در قالب طرح (پروژه) ارتباط با صنعت و قراردادهای مربوطه اجراء خواهند شد، به شرح زیر می باشند:
الف- خدمات مشاوره ای
ب- خدمات آموزشی
ج- خدمات مطالعاتی و پژوهشی
د- خدمات آزمایشگاهی
و- خدمات فناوری
معاون تحقیقات فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در سال ۱۴۰۳ کل طرحهای ارائه شده ۵۰ طرح بود که از لحاظ کمی نسبت به سال گذشته آماری برابر دارد اما از لحاظ کیفی سعی کردیم؛ تحقیقات به سمت کاربردی شدن و حل مشکل پیش برود، به همین جهت تعداد مقالههای کاربردی و فناوری افزایش پیدا کرده است.
ظرفیّت مهم کشور ما پیشرفت در علم و فنّاوری است.
معاون تحقیقات فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در سال ۱۴۰۳ کل طرحهای ارائه شده ۵۰ طرح بود که از لحاظ کمی نسبت به سال گذشته آماری برابر دارد اما از لحاظ کیفی سعی کردیم؛ تحقیقات به سمت کاربردی شدن و حل مشکل پیش برود، به همین جهت تعداد مقالههای کاربردی و فناوری افزایش پیدا کرده است.
ظرفیّت مهم کشور ما پیشرفت در علم و فنّاوری است.
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: