جلسه معاون تحقیقات و فناوری با معاون دانشجویی فرهنگی
جلسه معاون تحقیقات و فناوری با معاون دانشجویی فرهنگی
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی مفدا از قم، نشست هماندیشی مسئولان معاونت فرهنگی دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم روز گذشته در دفتر معاون تحقیقات و فناوری برگزار شد.
در ابتدای این نشست، سمیرا حاجی صادقی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه طی سخنانی با تاکید بر لزوم بروزرسانی کتب کتابخانههای خوابگاهها و تهیه میز و صندلیهای مناسب برای این مجموعهها مطرح کرد: به دنبال این هستیم تا با استفاده از ظرفیت کار دانشجویی ظرفیت کتابخانهها را از نظر نیروی انسانی تقویت کنیم.
وی اضافه کرد: برخی از خلاهای مالی در حوزههای دانشجویی و فرهنگی وجود دارد که امیدواریم در بودجهبندی سال جدید بتوان این خلاها را رفع کرد.
احسان شریفیپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه برای خرید کتابها، میز و صندلی، کامپیوتر و دیگر تجهیزات مورد نیاز کتابخانههای خوابگاهها مشکلی نداریم، اظهار کرد: موضوع مورد اهمیت تامین فضا و نیروی مورد نیاز برای نگهداری و استفاده مناسب از این کتب است.
همچنین، سید محمد محمدی مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تاکنون ۲۵ دوره در سطح کشور برگزار شده است، اظهار کرد: این جشنواره بهعنوان یکی از مهمترین فعالیتهای قرآنی و فرهنگی کشور مورد توجه است.
وی ادامه داد: جشنواره قرآن و عترت با ۹ بخش و ۵۳ سه رشته کارمندان، اساتید و دانشجویان را هدف قرار داده است و مباحث تحقیقات و پژوهشی در رشتههای نقد کتاب، تلخیص کتاب، مقالهنویسی و تألیف کتاب پیشبینی شده که امیدواریم امسال در این بخش بتوانیم دستاورد بیشتری داشته باشیم چراکه از استان قم بهعنوان امالقرای جهان اسلام انتظار بسیاری وجود دارد.
محمدی اضافه کرد: امسال اختصاص بودجههای پژوهشی و تحقیقاتی به موضوعات قرآنی مورد تاکید قرار گرفته است که در این راستا قرآن و نظام سلامت موضوع قرآنی است که بهعنوان یک اولویت در دستور کار قرار خواهد گرفت.
در ادامه این نشست، علیرضا کوهپایی سرپرست مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه تصریح کرد: هر چند ظرفیتها محدود است اما تهیه ویژهنامههایی برای جشنواره قرآن و عترت با موضوعهای مرتبط با قرآن و نظام سلامت دنبال خواهد شد و در این راستا میتوان علاوه بر برگزاری همایش و جمعآوری مقالاتی از اعضای هیأت علمی، آموزشهای تخصصی را با محوریت آموزش دنبال کنیم.
از جمعآوری مقالات، ارائه یک کتاب و انتشار آن در قالب یک سیدی بهعنوان راهکارهای پیشرو نام برد و عنوان کرد: با توجه به محدودیتها باید این همایش را در زمانی دورتر برنامهریزی کنیم تا از بحران و چالش کرونا گذر کنیم.
همچنین، روحالله فاتح مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه اشتراکهای مختلفی میان انجمنهای علمی و کمیته تحقیقات دانشجویی وجود دارد، اظهار کرد: افزایش تعاملات و گسترش همکاری میان این دو مجموعه باید بهعنوان یک موضوع مهم و اولویتدار دنبال شود و در این راستا نیازمند برنامهریزی و اجرای دقیق برنامهها هستیم.
در پایان این نشست ضمن اعلام آمادگی برای همکاری همه جانبه با معاونت فرهنگی دانشجویی عنوان کرد: میتوان میان فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی انجمنها و کمیته تحقیقات تقسیمبندی کرده و یک روند مشخص را دنبال کنیم.