• 1403/05/06 - 11:23

برگزاری چهل و سومین جلسه شورای فناوری سلامت دانشگاه

این جلسه با حضور دکتر عالی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه درسالن جلسات شهید سلیمانی برگزار و در آن طرح‌های فناورانه مورد بررسی قرار گرفتند.

در چهل و سومین جلسه شورای فناوری سلامت دانشگاه، طرح‌ فناورانه در دست اقدام آقای دکترهادی سردار آبادی با عنوان " طراحی وساخت ست آپ اولیه دستگاه تشخیص باکتری مبتنی بر لومینسنس غیر ذاتی"، طرح خاتمه یافته آقای دکتر عابدین ثقفی پور با عنوان پرورش لارو حشرات درمانگر و راه اندازی بخش لارو درمانی جهت درمان بیماران دارای زخم‌های پوستی مزمن بررسی شدند.

همچنین در این جلسه طرح‌های فناورانه نیازمند افزایش زمان طرح، مبلغ طرح یا اصلاح عنوان طرح مورد بررسی قرار گرفتند که طرح سرکار خانم دکتر زهرا علی پور با عنوان " طراحی و ساخت مدل شبیه ساز آموزش کاتتریزاسیون ورید محیطی با عروق جفت جنینی"، طرح سرکار خانم منصوره رنگرز جدی با عنوان " دستگاه تک شور ( دستگاه پرتابل شستشوی پارچه مجهز به سیستم از بین برنده میکروارگانیسم و خشک کن با نام تجاری دستگاه تک شور)" و طرح سرکار خانم دکتر افسانه مافی با عنوان " طراحی و ساخت نمونه نیمه صنعتی یونیت دندانپزشکی موش آزمایشگاهی" از جمله این طرح‌ها بودند.

در این جلسه با پرداخت مبلغ پنجاه میلیون تومان به عنوان سیدمانی (Seed Money) به هسته‌ها یا واحدهای فناور مرکز رشد و نوآوری سلامت دانشگاه به هنگام استقرار موافقت به عمل آمد.

همچنین فلوچارت مربوط به روند ثبت و پیگیری طرح‌های مرکز کارآزمایی بالینی مورد بررسی و تایید قرار گرفت.

در پایان نیز گزارشی از طرح آقای دکتر سعید شمس با عنوان " طراحی سایت تشخیص باکتری‌های شایع پزشکی جهت استفاده در آزمایشگاه‌های بالینی" ارائه شد. مطابق با بررسی‌های به عمل آمده طرح مذکور 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم

• گروه خبری : اخبار تحقیقات,مرکز توسعه فناوری سلامت