• 1402/12/05 - 12:46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست معاونین تحقیقات و فناوی سراسر کشور

حضور جناب آقای دکتر عالی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست معاونین تحقیقات و فناوی سراسر کشور

نشست معاونین تحقیقات و فناوری علوم پزشکی سراسر کشور در روز شنبه و یکشنبه همین هفته در محل وزارت بهداشت و درمان  تشکیل گردید. در این نشست که با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، و میهمانانی از جمله معاون آموزشی و بهداشت وزیر برگزار گردید رویکردها و جهت گیر های تحقیقاتی دانشگاه ها مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. جناب آقای دکتر پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت همگامی و همراستایی برنامه های راهبردی و عملیاتی دانشگاه ها با برنامه هفتم توسعه را خواستار شدند و بر توجه به طرح سلامت خانواده، بار بیماری ها و تغییر اقلیم تاکید نمودند.

جناب آقای دکتر عالی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه که در این نشست دو روزه حضور فعال داشتند برخی موضوعات دارای اهمیت از جمله حل شدن مشکل " دیده نشدن مجلات از خارج از کشور" ، تغییر در آئین نامه تاسیس و تبدیل وضعیت مراکز تحقیقاتی، تسریع در جذب اعضای هیئت علمی پژوهشی، چاره اندیشی برای صدور مجوز فناوری برای واحد های مستقر در مراکز رشد و نوآوری را خواستار شدند.

• گروه خبری : اخبار تحقیقات,کارگاه ها، همایش ها و سمینارها