ارتقاء 76 درصدی جایگاه بین المللی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در نظام وبومتریک
جایگاه بین المللی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کشور در نظام رتبه بندی وبومتریک در 76 درصد موارد ارتقاء یافته است.
جایگاه بین المللی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کشور در نظام رتبه بندی وبومتریک در 76 درصد موارد ارتقاء یافته است.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر مصطفی قانعی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت: بر اساس آخرین نتایج اعلام شده در نظام رتبه بندی وبومتریک، جایگاه بین المللی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی در 76 درصد موارد ارتقاء یافته است و دانشگاه علوم پزشکی تهران بعد از دانشگاه تهران(468) دومین دانشگاه کشوری و اولین دانشگاه علوم پزشکی است که در نظام رتبه بندی وبومتریک در رتبه جهانی 612 قرار گرفته است که رتبه این دانشگاه نسبت به قبل 44 رتبه ارتقاء یافته است.
وی افزود: پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان با رتبه 1185، شهید بهشتی 1350، شیراز 1406، مشهد 1690 و دانشگاه علوم پزشکی تبریز با رتبه 1958 در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.
دکتر قانعی گفت: وب سایت هر دانشگاه و مرکز تحقیقاتی حاوی اطلاعات مفیدی است که از مطالعات وبومتریک به منظور بررسی میزان فعال بودن، اعتبار علمی و قابل مشاهده بودن فعالیت های هر دانشگاه استفاده می شود و در حال حاضر 46 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی در بین 12000 موسسه آموزش عالی برتر دنیا قرار دارند که این تعداد در سال 2010 میلادی 28 دانشگاه بوده است.
گفتنی است: گزارش رتبه بندی دانشگاههای جهان بر اساس معیارهای وبومتریک، از سال 2006 میلادی دو بار در سال توسط موسسه CSIC، وابسته به وزارت آموزش اسپانیا، منتشر میشود. در آخرین ویرایش این گزارش که در اول ژانویه سال 2013 میلادی منتشر شده است، تقریباً 21000 موسسه آموزش عالی دنیا مورد بررسی قرار گرفته است که از آن میان اطلاعات و رتبه مربوط به 11997 مورد برتر اعلام شده است.
نتایج رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور بر اساس وبومتریکس در سال 2013 و مقایسه آن با سال های قبل